HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Fashion: 5 Voordelen Om Je Lingerie Online Aan Te Schaffen

Geplaatst op 03/04/2018 door boostyourhealth

Een bh kopen is niet voor iedere vrouw even eenvoudig. Bovendien zijn er zoveel keuzes dat je er bijna in verdwaald, maar gelukkig heeft ieder bekend lingeriemerk zijn eigen kwaliteit en originaliteit. Zo kun je tegenwoordig heel goed online slagen. Het is wel van belang dat je je eigen bh maat goed weet, maar anders kun je eventueel in twee maten bestellen en diegene die het beste past behouden. En wat is er nu niet fijn aan thuis passen, je kunt het in beter licht bekijken, gelijk aan je partner laten zien en hoeft niet in pashoekjes te stoeien als het niet fijn zit en het licht te fel is. Deze keer vertellen wij je alles over de voordelen om je lingerie gewoon online aan te schaffen. Lees je mee?

De keuze is reuze

Of je nu Lingerie wilt aanschaffen van Marlies Dekkers, After Eden, Sapph of Royal Lounge Junky het kan allemaal. In de winkel zijn ook vaak de gangbare maten direct uitverkocht en die moeten dan weer besteld worden. Online heb je dat niet en kun je gelijk in de maat van je keuze een bestelling plaatsen.

Geen last van benauwde pashokjes en slecht licht

We kennen het allemaal wel, die benauwde pashokjes met slecht licht en dat je constant twijfelt of het wel goed staat in zo’n benauwde ruimte. Wat is er nu fijner om in jouw eigen omgeving rustig de tijd te nemen om jouw prachtige bh en slip of string te passen. Bovendien kun je deze dan gelijk laten zien aan je partner. Ook is het licht thuis natuurlijker en kun je kijken of het setje mooi aansluit bij jouw lichaam.

lees verder:

https://www.boostyourhealth.nl