HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Fit de Zomer in Challenge – In de vlogs!

Geplaatst op 13/04/2018 door optimavita

Toch een soort van challenge!

Ik snap dat velen van jullie niet zitten te wachten op challenge video’s in plaats van normale video’s. Ik heb dit al een aantal keer gedaan op mijn kanaal. Het is dus inderdaad zo dat dit misschien teveel herhaling kan zijn.

Er is kennelijk een heel aantal van jullie die het toch fijn vindt om extra stimulans te hebben om fitter de zomer in te gaan. Daarom leek het me leuk om een soort van mini-challenge onderdeel te verwerken in mijn vlogs! Vanaf komende woensdag zullen we starten. Het loopt in ieder geval door tot 6 juni (de woensdag voor mijn bruiloft ;)).

Mijn doel hiermee

Het doel van deze challenge is je weer wat extra motiveren om op een goede manier gezond bezig te zijn. Ik merk dat veel mensen nog steeds kiezen voor crashdiëten voor de zomer, dat wil ik zo veel mogelijk voorkomen! Met behulp van handige tips en handvatten stimuleer ik je om langzaam gezonder te gaan leven.

Lees verder op www.Optimavita.nl