HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Health: Dit Is Alles Wat Je Moet Weten Over Voeding Om Happy (En Slank!) Te Blijven

Geplaatst op 30/04/2018 door boostyourhealth

Veel mensen maken het zichzelf veel te moeilijk als het om voeding gaat. Ik snap het wel. Je hoort en leest zoveel over dit thema en er bestaan veel verschillende meningen. Ik nodig je uit om de volgende tips een maand lang toe te passen in je leven. Luister naar wat het met je lichaam doet. Voel bewust naar wat je lichaam aangeeft en voel (en zie!) de verschillen. Dit is lastig, I know, net als alles wat je voor het eerst doet. Veel oefenen dus 😊

De regels:

Geef alle slechte voedingsmiddelen wat niet in deze blog voorkomt aan een goed doel. Koelkast en kastjes nalopen dus en hup weg ermee. 
Geniet van eten, geniet van volwaardige voeding, geniet van je quilty pleasure (!)

  • Dien je eten op alsof je iedere dag een reden hebt om wat te vieren
  • Kies altijd voor plantaardige zuivel
  • Beweeg 40 minuten per dag

Blijf vooral eten!

Ok, als je wilt afvallen blijf dan vooral eten (volwaardige voeding, zie tip 2)! Velen gaan in een soort van hongerstaking, echter is dat één shit en twee zeer slecht voor je lichaam. Het heeft echt een averechtse werking! Blijf vooral porties eten waarvan je voor de rest van de ochtend/middag/avond lekker vol van zit. Eet dus 3 grotere maaltijden per dag, aangevuld met optioneel één snackmoment. Heb je na 2 uur alweer honger? Dan is je maaltijd niet voldoende geweest en zal je het moeten aanvullen met bijvoorbeeld noten, zaden, groenten, ei, avocado, groenten en/of fruit.

lees verder:

https://www.boostyourhealth.nl...