HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Must do || 35 km Mountainbike Tour door rijstvelden in Bali!

Geplaatst op 14/04/2018 door ilovehealth

Zo! Dit kunnen we maar mooi afvinken: 35km downhill mountainbiken door de Jatiluwih rijstterassen in Bali. Wie zijn we? Mijn retreat meiden ik! In oktober organiseerde ik twee I Love Health Retreats naar Bali. Een van de activiteiten op het programma was deze sportieve surprise trip.

De Jatiluwih rijstterrassen zijn genomineerd voor Werelderfgoed en ik snap wel waarom: het is werkelijk waar prachtig! Bergen, rijstvelden tot zo ver je kunt kijken en zo groen. Wauw! Ik ben niet gauw stil, maar dat was ik toch echt even 😉

Bali Bike Park is verantwoordelijk voor deze tour. Zij regelen het vervoer naar Jatiluwih, de gidsen en de mountainbikes. Ideaal, want dit wil je niet zelf regelen!

Het tripje is wel een vroegertje hoor! Om 7.00u vertrokken we vanuit Canggu met twee busjes en een hightech mountainbike voor iedereen naar Jatiluwih. Deze rit is zo’n 1,5u rijden en eigenlijk ook al de moeite waard omdat je zo al veel meer van ‘het echte’ Bali ziet.

Aangekomen bij het op 850m hoogte gelegen startpunt, krijgen we allemaal nog een goede fietshelm en maken we natuurlijk een groepsfoto met view!

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl