HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

One pot: Paprikastoof met worstjes

Geplaatst op 14/04/2018 door UitPaulinesKeuken

Ik weet niet of ik ooit wel eens verteld heb dat ik een nogal goed georganiseerde kruidenla heb. Geen rondslingerende potjes voor mij. Alles staat keurig achter elkaar, dezelfde potjes, met dezelfde stickertjes. Getypt dat ook nog. En nu komt het, het staat zelfs op alfabetische volgorde. Het klinkt idioot doorgeslagen, ik weet het, maar iedereen die vaak kookt droomt stiekem van zo’n lade. Het is natuurlijk wel ontstaan uit een pure chaos la. Waarin allerlei verschillende potjes stonden, door elkaar en je niet kon vinden wat je zocht. Ik kocht dan maar weer nieuwe paprikapoeder en achter bleek ik er toch al 3 te hebben!

Terug naar de paprika’s. Ik vind paprika zelf het lekkerste wanneer ze of gegrild of gestoofd zijn. Wanneer je ze stooft krijgen ze een hele fijne milde smaak. Leuk is om in deze paprikastoof allerlei verschillende kleuren te gebruiken. Dit is een one pot recept, je bakt alles in één pan. Lekker makkelijk! Neem wel even de tijd om de paprika’s te stoven, daar worden ze super lekker van.  In totaal kost het je 45 minuten om deze paprikastoof te maken.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl