HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

ontbijtmuffins met granola

Geplaatst op 12/04/2018 door UitPaulinesKeuken

In het magazine vind je lekkere voorjaarsrecepten. 70 stuks maar liefst. Makkelijke budgetrecepten zoals een pasta ovenschotel of een wraptaart. Recepten met blauwe bessen, ijsjes, gerechten van ver (maar dan helemaal homemade), bbq recepten (het seizoen komt er weer aan) en gezonde snacks voor in de ochtend zoals deze ontbijtmuffins. Naast de recepten valt er ook nog wat te kijken en lezen op de shoppingpagina’s en persoonlijke artikelen.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik eigenwijs was en mij niet helemaal aan de receptuur had gehouden. De eerste poging was dus mislukt. Sandra gebruikt namelijk zelfrijzend amandelmeel. Dit kan je niet 1 op 1 vervangen voor amandelmeel met bakpoeder. Dan weten jullie dat alvast. Je kunt het zelfrijzend amandelmeel kopen in de supermarkt trouwens, het staat bij de bakproducten. Naast amandelmeel bevat het ook rijstebloem en rijsmiddelen. De tweede poging (met het juiste product) is supergoed gelukt. Ze zijn heerlijk, supermakkelijk om te maken en nog gezond ook. Je zou bijvoorbeeld ook nog stukjes appel kunnen toevoegen of wat nootjes. Maar de basis is in ieder geval lekker, prima begin van de dag.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl