HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Persoonlijk: Ik Was Mijn Haren Niet!

Geplaatst op 22/04/2018 door boostyourhealth

Haren wassen. Het voor sommige bij de dagelijkse douche routine, maar de meeste van ons wassen de haren 2 a 3 keer per week. Het is de normaalste zaak van de wereld om het te doen, we zijn er tenslotte mee opgegroeid. Haren wassen is fris en als je het niet doet krijg je vet en vies haar. Daarom heb ik er ook nooit over nagedacht om te stoppen met het wassen van mijn haren. Toch ben ik er mee gestopt. Ruim 1 jaar geleden. Nu was ik mijn haar gemiddeld 2 a 3 keer per jaar. Waarom ik ben gestopt en hoe ik dit heb aangepakt laat ik jullie uiteraard weten. Lees je snel verder?

Het niet wassen van mijn haren is ruim 1 jaar geleden een klein beetje ontstaan uit noodzaak. Ik had vreselijk last van eczeem op mijn handen en onder de douche staan met het warme water was geen pretje. Ik wilde zo snel mogelijk onder het water vandaan en mijn haren was ritueel duurde altijd even. het wassen zelf gaat wel vlot, maar daarna moest er altijd nog een conditioner in voor mijn krullen en daarna nog een anti pluis voor de krullen. Al die producten wilde ik ook niet op of aan mijn handen dus zat er niets anders op dan mijn haren gewoon even niet te wassen. Ik waste mijn haren altijd 1 a 2 x per week en merkte dat na een week mijn haar wel een beetje vettig werd. Maar gek genoeg was dat vettige gevoel na een kleine 2 weken niet wassen volledig verdwenen.

lees verder:

https://www.boostyourhealth.nl