HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Photo diary // I Love Health Retreat Bali // april 2018

Geplaatst op 16/04/2018 door ilovehealth

Soms kan ik het nog steeds niet helemaal geloven: ik organiseer reteats naar Bali. Ik?! Naar Bali? En inmiddels al 7 keer! Het leven kan soms gek, maar zo leuk lopen! Begin april had ik weer een waanzinnig leuke groep jonge vrouwen te gast in mijn zo geliefde Bali.

Het recept van de retreats ken je inmiddels vast, als je de site en social media een beetje volgt. Zo niet, lees je hier heel veel leuke blogs over de tropische retreats. Deze keer had ik wat nieuwe dingen aan het programma toegevoegd. Zo gingen we als verrassing raften in Ubud! En we doken een ochtendje in de grootste en bekendste crossfit box van Bali. Ook gingen we lekker eten bij de leukste, nieuwste eettentjes in Canggu voor heerlijke smoothie bowls, pancakes, kleurrijke sapjes, poke bowls, jackfruit burgers, verse visjes en de lekkerste toetjes. Uiteraard deden we net als de voorgaande retreats yoga en kregen de meiden hun eerste surfles.

In het najaar, vermoedelijk eind september, vindt de volgende I Love Health Retreat Bali plaats. De eerste aanmeldingen stromen al binnen. Wil je ook mee? Leuk! Of wil je op de mailinglist om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwe data en info, stuur dan een mail aan [email protected] of meld je hier direct aan voor de nieuwsbrief:

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl