HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Review: Limonade van The Holy Kauw Company

Geplaatst op 16/04/2018 door UitPaulinesKeuken

Het allereerste wat mij opvalt is de vormgeving van het boek. Gezellige, frisse kleurtjes en een mooie opmaak. Het geeft mij meteen een zomers gevoel. Nu volg ik de Holy Kauw Company al jaren en weet ik dat zij een ster zijn in het maken van mooie foodfoto’s met een dito styling. Dat zie je duidelijk terug in het boek. Mooie receptfoto’s worden afgewisseld met prachtige sfeerfoto’s. Alleen daarom is het al leuk om door het boek te bladeren.

De insteek van het boek is dat je iedere dag wel iets te vieren hebt, ook al is het nog zo klein. En daar moet op gedronken worden. Met deze alcoholvrije drankjes kun je eindeloos kleine feestjes vieren. Het boek bestaat uit 9 hoofdstukken. Het begint met twee hoofdstukken over de basics en siropen & ijsthee. De overige hoofdstukken zijn onderverdeeld in smaken, te weten Zoet, Fris, Zuur, Kruidig, Pittig, Hartig en tot slot IJs.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl