HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Special: Een Brief Aan Alle Lezende Vrouwen Van Boost Your Health

Geplaatst op 13/04/2018 door boostyourhealth

Vandaag schrijf ik je een brief. Ik wil je namelijk heel veel schrijven! Zoveel, dat ik eigenlijk niet zo goed weet waar ik moet beginnen. Ik wil je ik ieder geval al bedanken dat je deze brief hebt geopend. Wil je er echt even voor gaan zitten wat ik je verder allemaal te zeggen heb? Ik moet namelijk mijn hart luchten…

 Ik denk namelijk dat je niet door hebt hoe ongelooflijk moedig je bent. Hoe moeilijk je dagen soms ook kunnen zijn, je slaat je erdoorheen. Je gaat door, ook al vraag jij je misschien af voor wie en waarom je het misschien allemaal doet? Ondanks dat, zit je er nog steeds en lees je deze brief. Om die reden heb ik bewondering voor je. 

 

Op de momenten dat jij je gelukkig en goed voelt, straal je! En toen ik je zag, dacht ik: ‘Wauw, wat een prachtvrouw ben jij zeg!’ Wat een geluk hebben de mensen uit jouw omgeving met zo iemand als jij. Jouw warmte, jouw lach, het is zo bijzonder als we zulke geluksmomenten met elkaar mogen beleven en delen. Ik kan ook echt intens genieten als ik foto’s voorbij zie komen op social media, de vrolijkheid is gewoon echt aanstekelijk. Zelfs als ik me even verdrietig voel, word ik gewoon even opgevrolijkt door jou aan de andere kant van het land. 

 

Maar vergeet ook niet dat je af en toe verdrietig mag zijn. In het leven zit niet alles mee. Verliezen we mensen die ons dierbaar zijn, raken we banen kwijt, gaan relaties stuk, krijgen we te maken met allerlei problemen. Soms zelfs zo heftig dat je het leven niet meer ziet zitten. Dat je niet meer weet hoe je verder moet. Op zulke momenten mag je ook bij mij komen, want ik wil er ook voor je zijn. Je hoeft je verdriet niet alleen te dragen. Ik kan je niet altijd snappen, je pijn niet altijd wegnemen, maar ik kan je wel ondersteunen en een luisterend oor bieden. Je bent zo waardevol! 

lees verder:

https://www.boostyourhealth.nl...