HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Teff Pap Met Banaan En Pindakaas

Geplaatst op 13/04/2018 door glow

Porridge, ik lust er wel pap van! Pun intended. Havermout gaat hier dan ook in zakken erdoorheen en het pannetje staat vaak in alle vroegte al te pruttelen op het vuur. Nu wil je ook wel eens iets anders dan havermout. Dus ik ben experimenteren met andere soorten pap en deze teff pap met banaan en pindakaas was een heerlijk energiebommetje. Dus heb je zin in een stevig ontbijt? Zo’n warm ontbijt waar je heel de ochtend op kunt gaan? Een ontbijt waar je bijvoorbeeld prima een duurtraining op kunt doen? Tadaaaaa.

Deze ontbijtpap is ook nog eens in een mum van tijd klaar, dus prima als je een beetje haast hebt trouwens! Prak een halve banaan en meng met de melk en kaneel, of blend deze drie ingrediënten helemaal smooth met een blender, staafmixer of – mijn favo – de Nutribullet. Giet het in een pannetje en zet op laag vuur. Voeg de teff toe en roer alles door totdat het warm is. Voeg nog een lepeltje pindakaas toe (pindakaas is altijd een goed idee ;-)) en roer het nog even door.

Hoppa, alles in een schaaltje, een beetje garneren met de rest van de banaan en wat je verder nog lekker vindt, bijvoorbeeld blauwe bessen en een paar amandelen. Stevig ontbijt gegarandeerd. Fijne dag!

lees verder:

http://www.glowmagazine.nl