HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

3 x Outdoor workouts die perfect zijn voor de lente!

Geplaatst op 15/04/2019 door followfitgirls


3 x ideale outdoor workouts

Fit worden en toch genieten van het mooie weer, wat wil je nog meer?

1: Hardlopen

Mijn eigen favoriete bezigheid als het om een buiten workout gaat! Een groot voordeel is dat je hier weinig voor nodig hebt en iedereen dit op zijn of haar eigen niveau kan doen. Hardlopen is goedkoop, je kunt het doen waar en wanneer je maar wilt en is ook nog eens heel goed voor je conditie! Last van stress? Ook dan kan hardlopen een oplossing zijn. Hardlopen vermindert namelijk depressieve gevoelens en tijdens het hardlopen maakt je lichaam een gelukshormoon aan. Ook als je wat kilo’s kwijt wilt kan hardlopen een uitvinding zijn als je de calorieën er na je workout niet weer aan eet ;) Toch niet zo’n mooi weer maar wel zin om te hardlopen? Lees dan de tips van Elles voor hardlopen bij verschillende weersomstandigheden.

2: Bootcamp

Tegenwoordig zie je heel veel groepjes mensen die samen buiten in de natuur (of park!) trainen. Je traint samen waardoor je elkaar kan motiveren en bootcamp kun je op verschillende niveau’s doen. Bij bootcamp maak je vooral gebruik van alle hulpmiddelen die buiten al aanwezig zijn zoals bankjes, de stoep, trappen of boomstammen in het bos of het park. Je traint vaak met je eigen lichaam gewicht, maar vergis je hierin niet! Een lesje bootcamp kan namelijk super zwaar zijn. Bang om vies te worden? Dan is deze sport niets voor jou! Persoonlijk vind ik bootcamp een hele fijne workout die je buiten kunt doen.

Lees verder op www.followfitgirls.com