HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

5 tips voor mooier en voller haar met (gezonde) voeding

Geplaatst op 17/04/2019 door vivonline

Wist je dat je mooier, glanzende en gezonder haar krijgt door het eten van bepaalde voedingsstoffen? Het klinkt misschien gek, maar mooi haar heb je deels zelf in de hand. Door het opnemen van een aantal essentiële en belangrijke voedingsstoffen gecombineerd in een voedzaam en gebalanceerd dieet werk je aan een schone en mooie binnenkant. En wanneer je goed voor jouw lichaam zorgt, zorgt jouw lichaam ook goed voor jou. Een mooie buitenkant!

Voedingsmiddelen die bijdragen aan mooier haar

Vooral je huid en je hoofdhuid zijn een weerspiegeling van je voedingspatroon, want wat je eet bewerkstelligt direct je hoofdhuid en je follikels.  Leg de focus van je voeding op voedingsmiddelen die rijk zijn aan eiwitten, bètacaroteen,  foliumzuur, biotine en omega-3 vetzuren. Probeer deze voedingstoffen consequent toe te voegen aan je patroon en je zult verstelt staan hoeveel resultaat het oplevert.

lees verder:

https://www.vivonline.nl