HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

5 x plaattaart recepten voor Pasen

Geplaatst op 12/04/2019 door linda

In mijn koelkast ligt bijna standaard een rol kant en klaar bladerdeeg. Dit is ideaal product om makkelijk en snel een hartige taart mee te bereiden. Meestal rol ik het deeg uit op een bakplaat om één van onderstaande plaattaart recepten te maken.

Op Instagram zie je mij regelmatig voor een feestje de vegetarische plaattaart met courgette of de plaattaart met zalm en groene asperges maken. Voor beide hartige taarten heb je slechts een paar ingrediënten nodig. Daarbij is de bereiding maximaal een kwartiertje. Vervolgens schuif je de plaattaarten even de oven in. De gasten zullen allemaal het recept willen, dat beloof ik je.

Speciaal voor Pasen heb ik nog 3 recepten voor plaattaarten erbij gezocht. Dit soort gerechten staan prachtig bij een mooi gevulde brunch tafel of zijn een ideale start van een dinertje. De laatste twee recepten zijn mini hartige taartjes. Je kunt de ingrediënten ook verdelen over 1 rol bladerdeeg in plaats van losse plakjes gebruiken.

5 x Plaattaart recepten voor Pasen

lees verder:

https://www.lekkeretenmetlinda.nl