HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Afvallen zonder het verliezen van je boezem? Dat doe je zo!

Geplaatst op 24/04/2019 door vivonline

Behoor jij tot een van die vrouwen die graag wat zou willen afvallen? Met de juiste verhouding tussen gezonde voeding en beweging boek je vaak het beste resultaat. Je favoriete spijkerbroek die weer gewoon dicht kan, een energieker gevoel, en lekkerder in je vel. Hoe fijn het ook kan zijn om die paar kilootjes kwijt te raken, gewicht verliezen op de plek van je boezem dat wil liever niemand. Benieuwd hoe je dat kunt voorkomen?

Hoe krijgen je borsten vorm?

Borsten zijn hoofdzakelijk samengesteld uit vetweefsel. Ook bevinden zich er natuurlijk melkklieren die het geven van borstvoeding mogelijk maken. De hoeveelheid vet in een borst verschilt echter per vrouw. De ene vrouw heeft wat meer vet dan de andere vrouw en ook de plaats waar het vet zit kan verschillen. Daardoor komen borsten in allerlei vormen en formaten voor, van grote borsten tot platte borsten. Wanneer je in gewicht toeneemt, zullen de vetcellen in je borsten zich gaan uitzetten. Wanneer je gewicht verliest, zullen vetcellen juist gaan krimpen.

lees verder:

https://www.vivonline.nl