HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Celery Juice Challenge, alles wat je moet weten om te starten

Geplaatst op 18/04/2019 door vivonline

k ben overspoeld met zoveel leuke en positieve reacties op de Celery juice challenge die we gaan starten maandag 18 maart. Wow dat had ik gewoon nooit verwacht.  Ik heb er nu nog meer zin in, dan ik al had. Dankjulliewel dus voor jullie support en enthousiasme.

De celery juice is niet mijn uitvinding hoor, maar die van Anthony William auteur van oa: het boek Medical Medium. Deze man beweert dat veel lichamelijke klachten verdwijnen bij het dagelijks drinken (op nuchtere maag) van  bleekselderijsap. Klachten zoals vermoeidheid, spijsverteringsklachten, eczeem, slaapproblemen, schildklierklachten,  auto-immuunziektes en de ziekte van pfeiffer.  Veel mensen ervaren enorme verbetering als je alle ervaringsverhalen leest.  Aangezien ik zijn boeken heb, was ik zelf toch wel erg nieuwsgierig geworden naar het effect op mijn eigen lijf.   Wat zou het bij mij doen? Ook al leef ik al gezond, toch zijn er altijd periodes dat je wat minder lekker in je vel zit. Die hebben we allemaal! ik ook.

Waarom doe ik het?

lees verder:

https://www.vivonline.nl