HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

De lente komt eraan!

Geplaatst op 14/04/2019 door love2bemama

Het was nog niet super warm maar ik merkte meteen al dat we ook echt een parasol nodig hebben. Maar dat wordt nog wel een zoektocht. We wonen aan de rand van de wijk en vangen ook echt de wind. Als het behoorlijk waait dan staat er in onze tuin niks veilig. Toch willen we graag schaduw creëren in de tuin voor onszelf en voor spelende kinderen. Ik ben al op zoek gegaan naar grote parasols om een parasol naar wens uit te zoeken. Ik heb nog niet gevonden wat ik zoek want ik heb nog best wat eisen: hij moet groot zijn, stevig staan, niet teveel wind vangen (dat is lastig met een parasol haha) en op allerlei standen te gebruiken zijn.

Er is ook zoveel keuze. Je hebt stokparasols, zweefparasols, parasolvoeten voor de juiste parasol en dan ook nog parasol beschermhoezen. En dan heb je ook nog de verschillende materialen; graniet, polyester en aluminium. Kies je voor een hoge kwaliteit? En welke kleur en maat kies je dan? Parasols zijn er in allerlei uitvoeringen: met een ronde, vierkante of rechthoekige vorm. De keuze is reuze!

Lees verder op www.love2bemama.com