HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Dit is hoe je populaire sportkleding shopt tegen de laagste prijzen! [Advertorial]

Geplaatst op 16/04/2019 door fitnl


Wat is BestSecret?

BestSecret is, zoals de naam al doet vermoeden, een concept dat niet bij iedereen bekend of toegankelijk is. Het is namelijk een community waar je alleen toegang toe hebt wanneer je uitgenodigd wordt door bestaande leden. Gelukkig voor jou zijn wij dat!

Het unieke aan BestSecret is dat je hier alleen de beste A-merken vindt, tegen de allerlaagste prijzen. Kortingen kunnen namelijk oplopen tot maar liefst 80% en iedere dag komen er weer nieuwe aanbiedingen online. Het is hier dus iedere dag sale! Merken die zoal voorbij komen zijn Craft, Adidas Originals, Gore Running Wear, Calvin Klein en Michael Kors.

Met ruim 5 miljoen producten van meer dan 3000 designermerken vind je hier een grote collectie aan sportieve kleding voor in de sportschool, maar ook zeker voor buitensporten. Bovendien kun je via de BestSecret-app heel erg gemakkelijk mobile shoppen.

Lees verder op www.fit.nl