HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Gezond en vegetarisch weekmenu #7

Geplaatst op 15/04/2019 door beaufood


Maandag: Zomerse quiche met prei en feta

Ik verbaas me er altijd weer over hoe makkelijk je zo’n heerlijke quiche op tafel zet. Bekleed een vorm met bladerdeeg, vul hem vervolgens met een paar gezonde en lekkere ingrediënten en klaar is kees. Heerlijk als lunch, maar ook als avondmaaltijd met een salade erbij.

Dinsdag: Oosterse wok noodles van zoete aardappel 

Wist je dat je heel makkelijk gezonde noodles van zoete aardappel kunt maken? Je hebt er wel een spirelli voor nodig. Heb je er nog geen een? Schaf er dan zeker eentje aan, hij kost vaak maar een paar euro en tovert groenten binnen no time om tot noodles of spaghetti :D

Woensdag: Kruidige hele bloemkool uit de oven

Een van mijn lievelingsrecepten dit. Je bakt de bloemkool in zijn geheel (súper easy dus) nadat je hem hebt ingesmeerd met een heerlijke homemademarinade. Bloemkool alleen is qua smaak niet heel spannend, maar met de juiste kruiden maak je er binnen no time een overheerlijk gerecht van. Mét een lekker parmezaans korstje!

Lees verder op www.beaufood.nl