HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Q&A Training for Mama’s // Sporten tijdens de zwangerschap en na je bevalling

Geplaatst op 08/04/2019 door ilovehealth

Ongeveer 7 weken na mijn bevalling ben ik weer begonnen met sporten. Ik heb niet mijn ‘oude’ sporten weer opgepakt, maar ben begonnen met postnatale personal training bijTraining for mamas. Vóór mijn zwangerschap wist ik niets over sporten tijdens de zwangerschap en na je bevalling. Best logisch trouwens. Waarom zou je ook als je niet zwanger bent? Maar inmiddels ben ik aardig op de hoogte. Dat trainen tijdens en na je zwangerschap anders is dan normaal, dat is zeker. Ik schreef eerder deze blog over leuke sporten in Amsterdam tijdens je zwangerschap. Maar ik merkte dat er veel vragen over zijn. Logisch! Die had ik ook. En nog steeds leer ik nieuwe dingen. Wat mag en kan nou allemaal wel en wat niet met sporten tijdens de zwangerschap en na je bevalling?

Ik deed een Q&A met Jorn van Training for Mamas. Via Instagram konden jullie vragen insturen en ik heb deze voorgelegd aan Jorn. Ik heb deze vragen voor jullie gebundeld en in een blog gezet. Zodat je deze rustig over kan lezen of terug kan zoeken. Succes! 😉

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl