HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

4 redenen waarom jij mee moet doen aan deze MudMasters obstacle run [Advertorial]

Geplaatst op 17/04/2019 door fitnl

Reden 1: test je sportieve prestaties

Ben je benieuwd hoe sportief je bent en zou je dit graag eens op de proef willen stellen? Dan ben je bij een obstacle run aan het juiste adres. Waarom? Omdat niet alleen jouw uithoudingsvermogen van belang is, maar ook zeker je spierkracht.

Doordat je aan het klimmen, springen, zwemmen, tillen en hardlopen bent, heb je alle spiergroepen hard nodig tijdens een run. Dat maakt dit een fysiek uitputtende full body workout en dus een ideaal event om jouw algehele fitheid te testen. Ben je benieuwd hoe je jezelf kunt voorbereiden op een run? Lees dan dit artikel over de voorbereiding voor een Mud run.

Reden 2: toegankelijk voor iedereen

Ondanks dat een obstacle run fysiek zwaar is, hoef je geen topsporter te zijn om mee te doen. Deze run varieert namelijk van 6 tot 42 kilometer en daarmee kun jij zelf beslissen wat bij je past. Dit maakt het heel erg toegankelijk voor jong & oud, sportief & niet sportief.

Heb je het gevoel dat je een obstakel niet aan kunt? Dan mag je er voor kiezen om deze over te slaan. Het is tenslotte geen wedstrijd, het gaat er om dat je de finish haalt. En vooral samen met alle honderden deelnemers. Het is super gezellig en vriendelijk!

Lees verder op www.fit.nl