HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Tips om te ontspannen op werk

Geplaatst op 22/04/2019 door NiceDay

Tips om te ontspannen op je werk

  1. Een momentje voor jezelf
    Op je werk is het goed om af en toe een momentje voor jezelf pakken om even op te laden. Luister bijvoorbeeld naar ontspannende muziek of kijk een luchtige of grappige YouTube video om je aandacht even compleet op iets anders te richten. Daarna kun je er weer tegenaan!
  2. Haal een frisse neus
    Zit je er even helemaal doorheen? Koel af met een korte wandeling. Zo ben je er even helemaal uit. Even bewegen kan zorgen voor nieuwe energie, en wat zon kan wonderen doen voor je humeur!
  3. Geef jezelf een massage of doe wat rekoefeningen
    Stress kan zich ook uiten in meer spanning in het lichaam. Veel mensen met een kantoorbaan krijgen regelmatig last van spanning in hun nek, schouders of rug. Neem even de tijd om deze spiergroepen te ontspannen door jezelf goed uit te rekken of de pijnlijke spieren even kort te masseren. Of masseer je slapen met een essentiële olie als lavendel voor extra ontspanning. Je zou zelfs wat korte yogaoefeningen kunnen doen op je werk!

Lees verder op www.HaveANiceDay.com