HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Van een k*tdag een goede dag maken? Een opmaat gemaakt ochtendritueel is de manier

Geplaatst op 07/04/2019 door BedRock

Er zijn maar weinig ochtenden (in het stadse leven) die beginnen met tjirpende vogels, klotsende golven tegen de branding of met het geluid van de wind door de bomen. Sterker nog: de meeste ochtenden (inclusief die van onszelf) beginnen met een oorverdovende, herhaalde piep. Het begin van je dag, de toon is gezet.

Dat begin van je dag kan anders, ontdekte fitness- en wellnessjournalist Heijligers. Ze ontwikkelde een ochtendritueel toen ze in 2017 naar Los Angeles verhuisde. De plek die haar gelukkig zou maken, dacht ze. Maar haar nieuwe leven begon niet zoals ze zich had voorgesteld. Ze kreeg last van depressieve gevoelens en haar bed uitkomen, was alles behalve makkelijk. Toen ze voelde dat ze (weer) in een donkere periode zou wegzakken, besloot ze haar kans op een nieuwe leven te beginnen met babystapjes. Want, geen één revolutie is ontstaan in één dag.

Lees verder op www.BedRock.nl