HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Vernieuwd // Superfoodies Green Juice + smoothiebowl recept

Geplaatst op 10/04/2019 door ilovehealth

Een tijd geleden schreven wij over Superfoodies Green Juice. Green Juice is een poeder dat je gemakkelijk mengt met (kokos)water of door je smoothie mixt. Het zorgt ervoor dat je jouw basisbehoefte aan groenten, kruiden, algen en fruit alvast binnen hebt aan het begin van je dag. En dat is dus ideaal als je een baby hebt, zoals ik. Zo krijg ik gelijk een energieboost binnen aan het begin van mijn dag. En trek ik die weinige uurtjes slaap nét iets beter. Het is heelmaal feest de laatste weken ’s nachts (not!!!), dus elke vorm van energie, weerstand en gezondheid is nu extra welkom.

Waarom schrijven jullie dan nu weer over Green Juice? Nou, de formule van Superfoodies Green Juice is verandert. Deze is namelijk aanzienlijk verhoogd in voedingsstoffen, 100% biologisch én stevia vrij. Tevens bevat de nieuwe formule een volwaardig probotica supplement en kruiden als kurkuma, zwarte peper en gember. Klinkt goed, toch?

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl