HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Volkoren paasstol wentelteefjes // Lentefeest met Lidl

Geplaatst op 11/04/2019 door ilovehealth

Oh, how we love de Lente! De tijd van het jaar waarin alles gaat bloeien, het zonnetje zich steeds vaker en langer laat zien. Mensen gaan meer naar buiten. De eerste dagen zonder jas. Zo’n lekkere vibe! En eerlijk is eerlijk, hoe lekker de stamppotten en dampende havermoutjes op een koude ochtend ook zijn, de Hollandse lente brengt ook weer zoveel veel lekker eten met zich mee. Frisse smaken, lichte gerechten. Geen beter moment om hierbij stil te staan dan tijdens Pasen! Want zeg zelf, dat is toch de ultieme lente-feestdag.

Oer-Hollandse lente

Hoe ik mij Pasen herinner van vroeger? Uitgebreid paasontbijt, eieren zoeken zonder jas (ook als het nog iets te koud was) en lekker naar buiten. Tuurlijk regent het ook wel eens tijdens Pasen, dan maakte wij er thuis een lekkere dag van op de bank en met elkaar. Vooral: samen zijn en even stil staan. Die tradities zijn fijn. Want in de snelle tijd waarin wij leven, waarin alles steeds weer vernieuwd, zijn tradities fijn om aan vast te houden. Zoals de paaseitjes die al in de supermarkt liggen als we Sinterklaas net hebben uitgezwaaid. Maar al met al, draait het om oer-Hollandse gezelligheid. Samen zijn, samen eten, lachen, naar buiten. Ik denk dat dit herkenbaar is voor velen.

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl