HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Vul je voeding aan met de producten van Body-supplies

Geplaatst op 05/04/2019 door fitnl


Eet jij voldoende eiwitten?

Krijg jij voldoende eiwitten binnen? Eet je gevarieerd genoeg en krijg je voldoende van het belangrijke aminozuur leucine binnen? Hieronder vind je een overzicht van de hoeveelheid eiwitten die je nodig hebt als kracht- of duursporter.

Voor het herstel en behoud van je spieren is het belangrijk dat je voldoende en gevarieerde bronnen van eiwitten binnenkrijgt. Vind je dit lastig, dan is een makkelijke oplossing om dagelijks 1 of 2 eiwitshakes te nemen naast je reguliere bakje kwark of andere eiwitbronnen.

Creatine voor extra kracht

Sporters hebben niet alleen profijt van eiwitten, maar ook van creatine. Deze voedingsstof zit van nature al in je lichaam, maar je kunt dit ook extra aanvullen zodat je meer spierkracht hebt. Doe je aan kracht- of sprinttraining? Dan kan het interessant zijn om te testen of creatinegebruik een verschil zal maken in je prestaties.

Lees verder op www.fit.nl