HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Wat doet 30 minuten wandelen met je lichaam?

Geplaatst op 11/04/2019 door vivonline

Het is heel makkelijk om 30 minuten per dag door Instagram, Facebook of Snapchat feed te scrollen of gekke foto’s / filmpjes te maken. We doen het allemaal (ja, wij ook ;)) en voor je het weet zit je alweer een uur met je telefoon in je handen. Maar levert het wat op voor je gezondheid? I don’t think so… Dus stop die telefoon eens een keer weg of zet hem op vliegtuigstand en gebruik die 30 minuten om een wandeling buiten te maken. Er zijn namelijk veel uiteenlopende resultaten die zullen optreden wanneer je dit doet.

Je verbrandt gemiddeld rond de 150 calorieën

Het hangt natuurlijk af van je gewicht en het tempo van je wandeling (flink doorlopen levert meer op dan je wandeling voetje-voor-voetje voortzetten) maar gemiddeld zal je rond de 150 calorieën verbranden op het moment dat je een wandeling van een half uurtje maakt. Dus neem op zondagmiddag lekker dat stukje carrot cake bij de high tea en wandel daarna gezellig met je vriendinnen naar huis.

lees verder:

https://www.vivonline.nl