HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu 108 – makkelijke recepten

Geplaatst op 10/04/2019 door linda

Vorige week zat ik nog lekker in het mooie Malaga. Vandaag ontwaak in een b&b in Kloetinge. Op uitnodiging van de VVV Zeeland leer ik van alles over mosselen en fruit de mer uit Yerseke. Dit zijn echt wel de krenten uit de pap en ik ben zo benieuwd. Binnenkort horen jullie er meer over, want ik zal hier zeker nog een blog over schrijven.

Het weekmenu heb ik van de week al even voor jullie gemaakt. De nieuwe week start altijd vegetarisch. Bij ons zal op dinsdag standaard een vega maaltijd (zonder vleesvervangers) op het menu staan. Door de Week zonder Vlees die voor mijn dochter een maand zonder vlees is geworden, ontstonden er allerlei gesprekken aan tafel. Tijdens mijn afwezigheid (Malaga) hadden ze al gesproken om een vaste vega dag in te plannen. Een paar jaar geleden aten we vaker per week vega, maar daar is de slob een beetje ingekomen. Super leuk dat we dus weer oppakken en ik heb echt zin om nieuwe recepten te bedenken.

lees verder:

https://www.lekkeretenmetlinda.nl