HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

5 x healthy ontbijtinspiratie

Geplaatst op 22/04/2021 door followfitgirls

Herken je dat, dat je bijna elke dag met hetzelfde ontbijt begint? Gewoon omdat het makkelijk is én je op de vroeg ochtend alles behalve inspiratie hebt om iets anders te bedenken. Laat je ‘smakelijk’ inspireren: 5 x healthy ontbijtinspiratie.

Vertrouwd bakje havermout

Meestal begin ik mijn dag met een bakje havermout, gewoon omdat ik het lekker vind, het vult goed én het is snel klaar. Hoe lekker ik dit ‘vertrouwde’ ontbijtje ook vind, de laatste tijd had ik opeens zin om andere ontbijtjes uit te proberen. En weet je, ik ontdekte dat er nog veel meer super lekkere, makkelijke en gezonde ontbijtjes zijn! Waar ik m’n dag nu zoal mee begin? Dit zijn nu mijn 5 favoriete ontbijtjes.

1. (Vegan) pancakesontbijtinspiratie pancakes

Er gaat geen week voorbij of een (en vaak meerdere) van de 7 ochtenden liggen er pancakes op mijn ontbijtbord. Vaak prepik ze de dag er voor al (en bak ik gelijk wat extra :-), zodat ik ze in de ochtend alleen nog maar even in de magnetron hoef te doen.  

Lees verder op www.followfitgirls.com