HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Daslooksoep

Geplaatst op 22/04/2021 door KokenmetKarin

Hoera, het is weer daslooktijd! De wildplukkers slaan nu (bescheiden) hun slag. Wat doe je met daslook? Bijvoorbeeld dit heerlijke soepje maken. Naar keuze in twee uitvoeringen: elegant gepureerd of puur en een tikje boers.

Hoe krijg je het als fietser in hemelsnaam voor elkaar om op een grijze maartochtend midden in een verlaten Vondelpark een vrouw in een knalrode jas het ziekenhuis in te rijden? Maar goed, het is iemand gelukt, ik brak mijn kaak en at wekenlang uitsluitend geblenderd voedsel. Met als bij-effect dat ik me in plaats van aan een nieuw kookboek maar wijdde aan een behulpzame website voor lotgenoten, www.zachtvoedsel.nl

Het gebeurde precies twee jaar geleden, maar laatst moest ik toch opnieuw naar de kaakchirurg voor een – als het goed is allerlaatste – reparatie. Wederom zat ik daarna thuis op de bank, met een zak diepvriestuinbonen tegen mijn gezwollen wang.

Lees verder op www.kokenmetkarin.nl