HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Kliekjesrecept: pasta van niks

Geplaatst op 17/04/2021 door KokenmetKarin

Ik kan heel veel dingen niet (zoals daar zijn: skiën, schaken, saxofoonspelen) maar ik ben wél wereldkampioen Van Niets Iets Maken. Op kookgebied dan. Geef mij een lege koelkast met wat schamele dubieuze restjes en kliekjes en ik maak er een lekker gerecht van. Dat is een kunst, ik zeg het in alle ongepaste bescheidenheid, maar gelukkig wel een kunst die iedereen kan leren.

Met terugkerende regelmaat spreek ik mensen die zeggen niks met mijn Zonder Pakjes & Zakjes-kookboeken te hebben, omdat ze nooit met pakjes of zakjes koken. Sterker nog, ze koken helemaal nooit met een kookboek, want waarom zou je? En dat is natuurlijk een waarheid als een koe! Met enig improvisatievermogen heb je nooit meer een kookboek nodig, want je kijkt gewoon wat je hebt en daarmee ga je aan de slag. Koken zoals koken bedoeld is.

Nu wil het feit dat niet iedereen daarin even bedreven is. En inderdaad, je moet het oefenen. Maar dan gaat er ook een wereld voor je open waar je de rest van je leven wat aan hebt. Daarom speciaal voor al die mensen vandaag een aanschouwelijk stukje educatie over hoe je Van Niets Iets Maakt. Met lichtbeelden!

Lees verder op www.kokenmetkarin.nl