HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Leer je kind(eren) meer groenten eten met het “intelligente groentebord” van HAK

Geplaatst op 16/04/2021 door boostyourhealth

Vinden jouw kinderen het ook zo lastig om voldoende groenten te eten? Het kan soms een ware klus zijn om ze alles te laten proeven en ervoor te zorgen dat ze voldoende groente binnen krijgen. Ik als moeder van een zoon en dochter weet dit als geen ander. HAK presenteert daarom niet alleen het “helpende bord”, maar onthult ook de achterliggende inzichten met ons. En natuurlijk nemen we de proef op de som en ga ik kijken of mijn kinderen echt meer groenten gaan eten met dit prachtige “intelligente groentebord” voor kinderen. Lees je mee?

Het eten van meer groenten blijft een struikelpunt bij kinderen. In de praktijk blijken kinderen gemiddeld niet boven de 73 gram per dag uit te komen. En dat terwijl de gezondheidsrichtlijnen in die leeftijdsgroep 100-150 gram groenten per dag adviseren. Ook eten kinderen maar liefst 40% minder dan 5 dagen per week groenten. Hier moet echt verandering in komen en HAK draagt hieraan bij met het Helpende Bord.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl