HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Maak je huis lentefris met ZO Schoon en ontdek hoe fijn dit is

Geplaatst op 09/04/2021 door boostyourhealth

Hoe zou het zijn als je maar één keer per jaar schoonmaakproducten hoeft aan te schaffen? Deze makkelijk in gebruik zijn en tevens duurzaam? En deze ook nog eens prachtig vormgegeven zijn en iedere ruimte in huis geplaatst kunnen worden. ZO Schoon maakt dit mogelijk met hun prachtige schoonmaakproducten en wij vertellen je er alles over, lees je mee?

ZO staat in elke kamer

Hoe handig is dat je in elke kamer van het huis een fles met ZO schoon kunt plaatsen? Ideaal als je het druk hebt en het toch allemaal snel schoon wilt hebben en houden. Je hebt het snel bij de hand en kunt gelijk actie ondernemen en iedere ruimte schoon houden.

Duurzaam

De sprayers zijn zo gemaakt dat je ze heel vaak kunt gebruiken. Je ontvangt ze thuis in handige navulzakken van 500 ml, welke tevens gemaakt zijn voor hergebruik. Is de zak leeg, dan kun je deze gratis weer retour sturen en dan hervullen ze deze weer voor je. Mochten de zakken niet meer gevuld kunnen worden, dan worden deze gebruikt als grondstof voor nieuwe producten.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl