HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Microdosering met drugs – Hoe werkt dat eigenlijk?

Geplaatst op 09/04/2021 door NiceDay

Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van psychedelische drugs zoals LSD of truffels. Misschien ken je mensen die ze hebben gebruikt, of misschien heb je ze zelf weleens geprobeerd. Net als alle drugs zijn er risico’s verbonden aan het gebruik ervan. Er is een reden waarom ze niet gewoon gratis verkrijgbaar zijn bij je plaatselijke apotheek! Toch is er een hernieuwde interesse in psychedelica en in microdosering met deze drugs. Het is daarom belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over wat we weten over microdosering; wat zijn de effecten, de mogelijke voordelen en wat zijn de risico’s voor onze geestelijke gezondheid?

Wat is microdosering?

Microdosering is de regelmatige inname van een zeer kleine hoeveelheid psychedelica. Het gaat dan meestal om LSD of psilocybine (paddo’s of truffels), maar mensen melden ook dat ze andere substanties hebben geprobeerd, zoals DMT, Mescaline en MDMA.

Lees verder op www.HaveANiceDay.nl