HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Pasta met radicchio

Geplaatst op 23/04/2021 door KokenmetKarin

Bij het even treurige als onvermijdelijke afscheid van een geliefd vervoermiddel past een bitterzoet recept: pasta met radicchio. Een bordje troost dat alles in zich heeft: bitter, zoet, zuur, zout en vet. Voor de ware liefhebber.

Vijftien jaar lang was ik de trotse bezitter van een Kever cabrio uit 1978. Rood volgens de papieren, al dekt roestbruin de lading beter. Maar sinds ik steeds vaker pendel naar mijn huis in Frankrijk, bleek een 42-jarig koekblik-op-wielen toch niet zo handig, hoe schattig ook. Er kwam dus een robuuste Volvo waar je lekker veel spullen mee kunt vervoeren. Twee auto’s in hartje Amsterdam, da’s simpelweg geen doen, dus verkoop van de Kever bleek helaas onvermijdelijk. Een handelaar in klassieke auto’s wilde hem wel hebben.

Voor de allerlaatste keer tufte ik in mijn geliefde wagentje naar hem toe. Hij bleek een immense showroom te hebben, vol glimmend opgepoetste oldtimers. Stuk voor stuk zagen ze eruit alsof er nog nooit in gereden was. Sterker nog, alsof dat ook vooral niet de bedoeling was. Een beetje beteuterd keek ik naar mijn eigen trots en glorie, die weliswaar rijdt als een zonnetje, maar er als echte gebruiksauto nogal sobertjes bij afstak.

Lees verder op www.kokenmetkarin.nl