HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Verse pasta

Geplaatst op 11/04/2021 door KokenmetKarin

Ja hoor, gedonder in de glazen. Ik had het kunnen weten. De eindredacteur van Trouw had nota bene nog speciaal gebeld of ik bij het lasagnerecept van vorige week wel zeker wist dat ik lasagnebladen UIT EEN PAKJE wilde gebruiken. Prompt verschenen daarna de eerste mailtjes. Terwijl ik dacht het u eens een keer gemakkelijk te maken.

Zeg, even eerlijk, zo onder mekaar: wie heeft er thuis achterin het keukenkastje nog een pastamachientje geparkeerd staan? Vingers omhoog: wie van u doet er daadwerkelijk wel eens wat mee?
Nee, dat dacht ik al.

En toch ga ik vandaag een lans breken voor zelfgemaakte pasta. Omdat a) simpele pastamachines overal te krijgen zijn (tip: kringloopwinkel), b) het qua werk best meevalt, zeker als u het adagium ‘oefening baart kunst’ in gedachten houdt, c) het resultaat heel erg lekker is en d) het ideaal vertier vormt voor het hele gezin. Tevens zeer geschikt voor logerende neefjes, klierende kleinkinderen of gewoon visite met zich vervelende koters. Iedereen mag om de beurt even zwengelen. Dolle pret gegarandeerd en u hoeft er alleen maar met een glaasje naast te gaan staan. 

Lees verder op www.kokenmetkarin.nl