HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

De 5 leukste apps om meer te bewegen

Geplaatst op 08/04/2022 door boostyourhealth

Dat bewegen goed voor ons is, dat weten we allemaal. Maar om voldoende beweging in je leven vast te houden op regelmatige basis lukt minder vaak goed.  Het hoeft niet moeilijk te zijn en je hoeft niet meteen naar de sportschool of een personal trainer in te huren. Het enige wat je nodig hebt is een iPhone 13 of een andere telefoon van jouw keuze en daarbij één van onderstaande handige apps te installeren en voilà je kunt van start! Wij hebben speciaal voor jou de leukste work-out apps geselecteerd om je te motiveren, lees je mee?

De iPhone 13 is een ideaal toestel om gemakkelijk apps te downloaden. Daarnaast heeft hij een lange accuduur en kun je prachtige hoge resolutie foto’s maken. Daarnaast is hij enorm gebruiksvriendelijk, van alle gemakken voorzien, snel ( 5G ) en ze zijn er in diverse kleuren. Kortom ideaal en handig om samen met een abonnement af te nemen. Om hem gelijk te testen, hebben wij de leukste work-out apps voor je samengesteld hieronder.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl