HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

5 X Mijn favoriete fit apps

Geplaatst op 24/05/2016 door followfitgirls

5 X Mijn favoriete fit apps

Als fitgirl mag een mapje "sport' met daarin fit apps natuurlijk niet ontbreken op mijn mobiel. Er zijn verschillende apps die ik gebruik en vandaag deel ik mijn vijf favorieten met jullie.

1. Fitbit

Een tijdje geleden schreef ik al over mijn nieuwe verslaving: De Fitbit HR Charge. Deze activity tracker houdt de hele dag bij hoeveel stappen ik zet, wat mijn hartslag is, hoeveel calorieën ik verbrand en hoeveel trappen ik heb gelopen. Super handig! De bijbehorende app van Fitbit gebruik ik dan ook dagelijks om mijn gegevens te checken. Je kunt hier zelfs zien hoe je hebt geslapen.

2. Runtastic

Tijdens het hardlopen gebruik ik de app Runtastic om bij te houden hoe hard ik loop en hoeveel kilometer ik al heb afgelegd. Ook kun je zien hoeveel calorieën je hebt verbrand tijdens het lopen (al heb ik hier natuurlijk ook mijn Fitbit voor). De app houdt het allemaal bij en dit werkt voor mij heel motiverend om mijn eigen tijd steeds te proberen te verbeteren.

Lees verder op www.followfitgirls.com