HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Hotspot: Café Rotterdam in Rotterdam

Geplaatst op 29/05/2016 door modelworkout

Hotspot: Café Rotterdam in Rotterdam

Het leven van een blogger is soms verschrikkelijk zwaar. Zo moet ik nu en dan Amsterdam wel eens verlaten omdat er in de rest van Nederland ook wel eens wat gebeurt. Ik ging samen met onze Foodie Lavinia naar een evenement in Rotterdam dat ging over sla. Uitermate interessant natuurlijk maar ik en Lavinia hadden daarna zin in een vriendinnenavond in de stad Rotterdam waar we dus zelden komen. Je kent het wel gewoon lekker met je vriendin klessebessen en wel lekker eten en wijntjes drinken, genieten en geen calorieën tellen!

We kwamen uit bij Café Rotterdam waar chef kok Merijn Sips de boel onder controle houdt. We lieten ons door hem verrassen en lieten ook de wijnkeuze aan hem over. Tenslotte weet de chef het best welke wijn bij zijn gerecht past. Laat ik dit direct zeggen, culinair uit eten gaan is zelden aan mij besteedt, ik ga het liefst naar de toko of doe een snelle hap. Uitgebreid tafelen en op niveau eten is hier in Amsterdam vaak te duur en helaas ook niet uitermate geweldig. Oftewel ik vind dat ik geen waar voor mijn geld krijg en sta tegen middernacht vaak een kroket uit de muur te trekken.

Lees verder op www.modelworkout.com