HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Hotspots Berlijn

Geplaatst op 11/05/2016 door feelgoodbyfood

Hotspots Berlijn

Foodwalhalla Berlijn

Vorige week bracht ik door in Berlijn. Naast dat Berlijn gewoon heel relax en tof is, is het natuurlijk dè stad van de healthy en vooral vegan hotspots! Het waren dan ook een paar dagen van zon, fietsen, parken, relaxen en eten en drinken. Vooral eten en drinken.

Wij zaten in in de buurt Friedrichshain, als je het mij vraagt echt een van de leukste wijken van Berlijn. Een buurt vol contrasten en een fijne sfeer. En om de hoek bij levendige straten vol met leuke en healthy hotspots! Ik zat daar wel op mijn plek geloof ik..

In Berlijn hebben ze het goed begrepen. Eigenlijk is alles een hotspot. Waar je ook loopt, je komt de een na de ander hip tentje tegen. Fijne koffietentjes waar je heerlijk kunt relaxen met goede koffie, juicebars, saladebars, ontbijtentjes, maar vooral healthy hotspots waar je alles in èèn hebt. Je kunt bij de meeste tentjes dan ook de hele dag door terecht.

Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl