HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Hotspots in Kopenhagen

Geplaatst op 14/05/2016 door mindyourfeed

Hotspots in Kopenhagen

Wat is Kopenhagen toch een heerlijke stad... Vorig jaar in de zomer bracht ik ruim 3 dagen in deze Deense stad door en ik wilde nog steeds mijn favoriete plekjes in deze stad met je delen. Maar omdat we vorig jaar pas laat in de zomer op vakantie gingen, en ik dus ook tegen het einde van de vakantie pas weer terug kwam, vond ik het te laat om nog een artikel over de hotspots in Kopenhagen online te zetten. Volgens mij begint nu het citytrip seizoen weer, en wordt er ook druk nagedacht over vakantie voor deze zomer, dus vandaar dat ik ze even voor je heb bewaard. Heb je nog geen plannen om die kant op te gaan, boek dan zeker binnenkort een paar dagen Kopenhagen, want het is zó lekker én leuk daar!

Ik hou van grote steden, zeker ook in het buitenland! Maar Kopenhagen is niet zo groot, niet zo werelds als Milaan of Parijs. Prima, als je het mij vraagt, want ik was er afgelopen zomer met man en twee kinderen en dan bezoek je zo'n stad toch anders. Daar waar je met z'n tweetjes misschien uren door smalle straatjes loopt, of juist eens lekker lang op een terras neerploft, na het eten nog op zoek gaat naar een café om een wijntje te drinken, beleefde ik de stad met 2 dametjes op een iets andere manier. Leuk, zeker wel, maar anders...

Lees verder op www.mindyourfeed.nl

,