HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Opties voor een actieve vakantie

Geplaatst op 22/05/2016 door eatrunlove

Opties voor een actieve vakantie

Vroeger lag ik in vakanties het liefst drie weken lang op een strand te bakken. Mijn definitie van vakantie was bruin worden, hoe bruiner hoe beter. Tegenwoordig word ik vooral heel enthousiast van actieve vakanties en weekendjes weg. Voor mij de perfecte manier om helemaal tot rust te komen, want van op het strand liggen word ik juist onrustig. Het aanbod daarin wordt ook steeds groter, en dit jaar ga ik het liefst nog zes keer op vakantie om van alles te doen. Ik verzamelde een vijftal weekendjes en weekjes weg, waar ik heel enthousiast van word.

Trailrun Weekend Ardennen

Sinds kort heb ik de smaak van het trailrunnen helemaal te pakken, gelukkig maar want ik heb me laten overhalen om in juni een trail te doen in Italië. Zou toch jammer zijn als ik het dan niet zo leuk vind, maar ik kan niet wachten tot ik naar Italië ga! Ondertussen ben ik alweer aan het kijken wat ik nog meer aan trails dit jaar wil doen, en het trailweekend in de Ardennen wat door Loopwijzer wordt georganiseerd spreekt me wel heel erg aan. Manon deed dit in april en was super enthousiast, het moet dus wel leuk zijn!

Loopwijzer organiseert in juni, juli en augustus nog een drietal weekenden. Tijdens de trainingskampen worden er dagelijks mooie trails georganiseerd van rond de 10-15km met diverse uitbreidingsmogelijkheden en mogelijkheden om zelf trails te lopen. Tijdens het weekend zijn er ook nog clinics waarin wordt ingegaan op o.a. techniek. Ook kun je er voor kiezen om de weekenden in juli en augustus te combineren met een wedstrijd (La Chouffe Trail of Trail des Fantômes).

De prijs valt me alles mee: €220 voor 2 nachten en €285 voor 3 nachten. Dit is inclusief overnachting, ontbijt, lunch en diner, georganiseerde trails, clinics en begeleiding en advies van een looptrainer en fysio. Lees er meer over op Loopwijzer.

Lees verder op www.eatrunlove.nl