HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

4 x gezondheidstips waarmee jij fitter de dag doorkomt

Geplaatst op 24/05/2017 door followfitgirls

Minder stress? Fitter de dag doorkomen? Met deze 4 simpele gezondheidstips is de kans groot dat het jou gaat lukken. Ze zijn eenvoudig dus probeer ze in je dagelijkse routine in te passen! Hier komen mijn 4 gezondheidstips:

1: Stel je prioriteiten & ben niet bang om ‘nee’ te zeggen

First things first, is mijn motto! Probeer voor jezelf uit te maken wat nu vandaag echt belangrijk is en wat kan wachten tot morgen. Door te plannen, en dit ook op te schrijven bijvoorbeeld in een to-do-lijst, kan je heel wat stress vermijden. Wees wel realistisch in het op lijsten van jouw ‘to-do’s’… het moet haalbaar zijn om jouw lijstje af te werken. Probeer deze één per één af te vinken met als doel minder stress doorheen de dag. Durf ook gewoon nee zeggen tegen onverwachte zaken. Minder stress kan resulteren in een betere nachtrust, minder trek in zoetigheden en dus eventueel met al resultaat enkele kilo’s minder op lange termijn.

Lees verder op www.followfitgirls.com