HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Fit to fat to fit #4

Geplaatst op 24/05/2017 door boostyourhealth

Er wordt niet voor niets gezegd dat 80% voeding is en 20% beweging. Voeding is heel belangrijk, zo moet je leren inzien dat er voeding bestaat maar ook vulling. Dat laatste is met name troep wat je lichaam eigenlijk niet nodig heeft. Zoals je wellicht eerder hebt kunnen lezen heb ik echt een haat-liefde verhouding met eten. Maar hoe houd ik dit nu in bedwang? Wat doe ik als het even niet zo lekker gaat? En is het mogelijk om een gezonde relatie met voeding te hebben en jezelf af en toe wat lekkers te gunnen? Je leest het allemaal in deze persoonlijke blog!

Om gelijk met de deur in huis te vallen, ik ben dik geworden door mijn postnatale depressie, de medicijnen, verkeerde voeding, maar ook van te weinig eten. Ik kon gerust leven op 2 lichte maaltijden op een dag en dit terwijl ik al last had van tekorten. Ik wist het allemaal zo goed voor anderen, maar zelf was ik bezig met een innerlijk gevecht. Een gevecht wat langer duurde dan ik wilde en waar ik steeds maar niet uitkwam. Totdat ik mijn coach ontmoette en alles even op z’n plek viel. Natuurlijk heb ik nog moeilijke dagen, ik zou liegen als dit niet zo was. Maar ik geloof dat iedere vrouw die een eetstoornis heeft gehad (wellicht ook zonder eetstoornis) een moeilijke relatie heeft met voeding. Maar geen onmogelijke relatie!

Lees verder op www.boostyourhealth.nl