HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Gepofte zoete aardappel met tonijn en guacamole

Geplaatst op 19/05/2017 door beaufood

Hoi lieve lezers! Op dit moment lig ik met mijn billen op de stranden van Bali. Hoogstwaarschijnlijk met een kokosnoot in mijn hand én mijn camera want ik ga alle heerlijke foodspots en toffe restaurantjes die ik tegenkom voor jullie vastleggen. Ben je van plan om binnenkort naar Bali te gaan? Houd Beaufood dan zeker in de gaten!

Hieronder vind je een recept van een van mijn lieve collega foodie Marlieke van Cotton & Cream. Ik laat jullie natuurlijk niet zonder lekkere en gezonde recepten zitter terwijl ik op vakantie ben. Laatst publiceerde ik dit TE lekkere (al zeg ik het zelf) recept voor gepofte zoete aardappel met guacamole en hij ging door het dak! Dus goed nieuw, Marlieke heeft een recept voor gepofte zoete aardappel met tonijn, guacamole en kidneybonen die nóg lekkerder is :D Hieronder vind je ‘m. Bedankjes mogen naar Marlieke!

Lees verder op www.beaufood.nl