HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Hotspot: Lokaal Edel by Jonathan

Geplaatst op 17/05/2017 door glow

We love veggies! Hoeven we niet meer uit te leggen toch? “Groenten waren 10 jaar geleden nog voor geitenwollensokken”, aldus Jonathan Karpathios, “maar vandaag de dag is dat gelukkig heel anders!” Zijn kookboek Echt Eten prijkt al jaren in onze keuken, en behalve bij zijn eigen restaurant Vork en Mes in Hoofddorp, kun je nu ook bij de groentetovenaar terecht bij Lokaal Edel in Amsterdam. ‘Nultwintig’ heeft er een hotspot bij!

Kijk, wij houden ervan om van alles te proeven en te ontdekken en daarom spreekt het concept ons ook zo aan. Geen traditionele hoofdgerechten maar een hele tafel vol met kleurige en geurige gerechtjes om te delen. We like! Wij mochten vast voorproeven en zonder de hele kaart op te sommen kunnen we wel vertellen dat we nog steeds dromen van de romige burrata met BBQ-prei en daslookcrème en fantaseren over de spitskool uit de oven met zoetzure ui en hazelnoten. Om nog maar niet te beginnen over de watermeloencarpaccio… Mjammm!

Lees verder op www.glowmagazine.nl