HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Leerreis stress: adem in, adem uit en ontspan!

Geplaatst op 22/05/2017 door glow

Yes! In mijn leereis stress zijn we bij het fysieke deel van stress aanbeland. Niet per se iets om blij over te doen zou je denken, maar stiekem vind ik dat heel fijn. Fysieke dingen zitten namelijk zwaar ‘in mijn comfort zone’ want als ik íets goed ken dan is het mijn lichaam wel. Maar als stress effect heeft op je lijf, waarom dan toch reden tot blijdschap? Omdat dit betekende dat er leuke oefeningen bij de leerteksten zaten. Haha, zo simpel kan het zijn. Scheelt mij weer stress ;-)

Ontspanning en ademhaling
Je hebt vast meegekregen dat ik de vorige oefening wat minder leuk vond. Geeft niets, hoort erbij. Een training is niet altijd een volledige walk in the park natuurlijk! Maar juist daarom was ik deze week extra verheugd met de oefeningen die bij dit hoofdstuk hoorden. Behalve met een verbeeldingsoefening mocht ik namelijk ook aan de slag met een ontspannings- en ademhalingsoefening.

Lees verder op www.glowmagazine.nl