HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Mexicaanse paleo ovenschotel

Geplaatst op 25/05/2017 door lovefitfood

Deze Mexicaanse Paleo ovenschotel is uit ‘toevalligheid’ ontstaan. Van een vriendin kreeg ik een pakje Paleo kurkuma wraps en ik wilde er iets anders mee maken dan ‘wraps’. Mijn inspiratie kwam van een lasagne gemaakt met wraps als laagjes. Alleen kurkuma en kokos hmmm… niet echt een lekkere combi met de Italiaanse smaak, maar super in combi met deze ingrediënten.

Mexicaanse Paleo Ovenschotel

Deze ovenschotel is heerlijk als je behoefte hebt aan ‘comfort food’. Want, face-it, die momenten hebben we allemaal wel eens. Gewoon lekker warm, smaakvol en met een soort van knus gevoel X-D. Dat comfort food niet hand-in-hand hoeft te gaan met ongezonde keuzes bewijst deze ovenschotel. Een volwaardige maaltijd met volop groente, zoete aardappel, gehakt voor je eiwitten, kokoskurkuma-wraps voor je vetten maar vooral een smaakfestijn van kruidig en zoet in één.

De wraps zijn helaas nog niet in de supermarkt te verkrijgen, maar je bestelt ze snel en eenvoudig online bij o.a. Puur Mieke of Body & Fitshop. Geen wraps in huis en nú maken? Kan ook gewoon, alleen zal de smaak iets afwijken van dit eindresultaat 😉

Liefs,
Maaike

Klik hier voor het recept.