HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Pannenkoekentaart met chocolade

Geplaatst op 22/05/2017 door beaufood

Hoi lieve lezer! Op dit moment lig ik met mijn billen op de stranden van Bali. Hoogstwaarschijnlijk met een kokosnoot in mijn hand én mijn camera want ik ga alle heerlijke foodspots en toffe restaurantjes die ik tegenkom voor jullie vastleggen. Ben je van plan om binnenkort naar Bali te gaan? Houd Beaufood dan zeker in de gaten!

Het recept van deze pannenkoekentaart met chocolade is van een van mijn lieve collega foodies. Ik laat jullie natuurlijk niet zonder lekkere en gezonde recepten zitter terwijl ik op vakantie ben. Kim is een pro op het gebied van de aller lekkerste kruiden en ze heeft daarom ook een eigen kruidenlijn. En niet zomaar een! Green Gypsy Spices heeft geweldige mixen, mooie potjes en grappige namen. Perfect om cadeau te geven. Ik kan er nog veel meer over vertellen maar ik zeg neem vooral zelf even een kijkje. Een van haar nieuwste kruiden is de Choco Loco. Maak er chocomelk van, voeg een eetlepel (of meer) toe aan cakes, koekjes, taarten en ga zo maar door. Of maak er deze amazing pannenkoekentaart met chocolade mee.

Lees verder op www.beaufood.nl