HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Salade met groene & witte asperges en gerookte zalm

Geplaatst op 23/05/2017 door goodfoodlove

Soms komen dingen in het leven letterlijk aanwaaien. In mijn geval zijn dat vaak de lekkerste nieuwe producten, of letterlijk ingrediënten om mee te koken. Vorig week werd ik verrast met een boeketje; geen bloemen, maar asperges! Toen Ianna gezellig kwam eten en we niet te lang in de keuken wilden staan, werd het recept voor deze salade geboren.

Ik vind asperges echt mega lekker en ben dan ook altijd blij als ze – hoe kort het ook is – in het seizoen zijn. Kiezen tussen groene en witte asperges vind ik lastig: wat is jullie favoriet? Zelf had ik ze niet eerder gecombineerd in een recept, maar dat kan dus prima. Wat zeg ik, het is zelfs hartstikke lekker! Wees bij dit recept vrij in je interpretatie, en kies bijvoorbeeld voor een andere slasoort, vervang de avocado door gegrilde courgette of voeg nog iets toe dat je lekker vind. Geniet vooral van de heerlijke asperges =)

Lees verder op www.goodfoodlove.com